Înfrumusețare Romania

UPSIZE Push-up – o dată pentru totdeauna! Marirea sanilor în mod natural

Please follow and like us:

UPSIZE Rezultate notabile peste o săptămână. Corecția formei şi ridicarea sânilor, Numai ingrediente naturale, 95% dintre femei au confirmat rezultatele.

upsize push up cream

UpSize – rezultat volumetric! 100% volum natural, Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii de 3 ori, Potrivit pentru toate femeile, indiferent de vârstă, Veți uita pentru totdeauna de vergeturi, Mărește bustul cu 2 mărimi, Veți purta haine cu un decolteu adânc, Rotunjește și subliniază forma.

 

UpSize EFECTUL DE SUTIEN INVIZIBIL. Etapa 1 Crema se aplică pe pielea curată. Masați primul sân 5-10 minute până la absorbția completă de cremă. Repetați procedura câteva ori. Etapa 2 Apoi masați al doilea sân. Așteptați să se usuce crema. Etapa 3 La sfârșit masați ambii sâni într-o mișcare circulară de-a lungul conturului de sân, terminând în partea inferioară unde ați început. Etapa 4 Utilizați de două ori pe zi, dimineața și seara. Specialiștii despre UpSize: Astăzi multe femei se confruntă cu necesitatea de modelare estetică a bustului. Аproape toate femeile vor să aibă forme apetisante. Nu este surprinzător, pentru că decolteul a fost întotdeauna o zonă de atenție sporită printre bărbați. Ca urmare a utilizării cotidiene de cremă în decursul a 3-4 săptămâni volumul sânului crește, forma devine mai rotunjită și întinsă; iar pielea – suplă și catifelată. Crema a fost testată clinic în 14 țări de specialiștii Organizației Mondiale a Sănătății. Mii de femei au fost convinse de eficiența cremei UpSize. Decyl oleate, arginina si colagenul hidrolizat au un efect marcabil de anti-îmbătrânire, accelerează creșterea bustului; Uleiul de argan spinosa hrănește și protejează pielea în mod efficient; Uleiul din semințe de viță de vie îmbunătățește elasticitatea pielii, elimină și împiedică apariția vergeturilor. Opinii despre UpSize: Recent, am început să observ cum se schimbă bustul meu. Cu vârsta, pielea începe să se deformeze și să-și piardă elasticitatea și finețea. Nu mai pot purta hainele cu decolteu adânc, nici nu le cumpăr. Mi-am găsit salvarea într-o cremă minunată! Rezultatele într-adevăr m-au surprins! După două săptămâni, ridurile si cutele au devenit abia vizibile, dar sânii au reprimit fosta fermitate. După o lună, am fost bombardată cu întrebări privind doctorul care mi-a făcut o astfel de operație estetică uimitoare – și nimeni încă nu mă crede că m-a ajutat o cremă obișnuită! Problemele cu forma și elasticitatea sânilor au început să mă persecute chiar după ce am pierdut 21 de kilograme. Pentru mine asta a fost un șoc! Sânii mei s-au deformat și și-au pierdut frumusețea! Am început să-mi cumpăr lenjerie de corp de corecție ca să ascund problema. La cei 24 de ani ai mei, bustul meu arată ca și cum aș fi avut 30 de ani! De ziua mea am primit de la mama această cremă. La început am fost un pic jignită de un asemenea cadou, dar acum eu sunt atât de recunoscătoare încât n-am cuvinte să descriu fericirea mea! După o lună sânii mei arată ca în reclamele de lenjerie de corp! N-am crezut că o asemenea formă ideală poate fi naturală!

UPSIZE Bustul tău nu va mai avea nevoie de sprijin!

upsize push up cream