Înfrumusețare Romania

Whitening Strips – DINȚI PERFECT ALBI ÎN DOAR 14 ZILE

Please follow and like us:

Metoda №1 în lume Albirea dinților în condiții casnice, 100% albire Pentru orice tip de dificultate, Eficient Pentru toate tipurile de dinți.

dental whitening strips

SIMPLU ȘI INOFENSIV Advanced Whitening Strips este soluția ideală pentru albirea dinților în condiții casnice: Rezultat vizibil în doar 2-3 zile! NU provoacă durere și sunt sigure pentru smalțul dentar.

 

ÎNAINTE ȘI DUPĂ FOLOSIRE WHITENING STRIPS: Procedura este cu mult mai blândă, în comparație cu metodele care folosesc laser, Dinții își schimbă culoarea într-un timp record, Nu crește sensibilitatea dinților. Crește considerabil încrederea în sine și oferă un efect psihologic pozitiv, Puteți controla nivelul de albire a dinților, Potrivit pentru femei și pentru bărbați. RECENZIILE CLIENȚILOR SATISFĂCUȚI: Sunt un fumător înrăit. Nici o pastă de dinți nu mă scapă de culoarea galbenă a dinților (nu pot să mă las de fumat). La dentiști categoric nu vreu să apelez, prea scumpe sunt procedurile ce le oferă. Am comandat Whitening Strips. Soția a rămas șocată când peste 3 zile m-a văzut cu dinții albi. Mulțumesc! De când mă țin minte îmi era rușine să zâmbesc cu gura larg deschisă. Chiar dacă dinții mei mereu au fost sănătoși, culoarea galbenă persistă. Albirea dinților în clinici speciale este foarte costisitoare, nu-mi pot permite un așa lux. Am comandat Whitening Strips și sunt mega mulțumită de efect. Recomand benzile tuturor! Bună ziua! De mulți ani îmi este rușine să arăt dinții mei galbeni când zâmbesc. Chiar dacă ritualul de spălare a dinților nu îl evit niciodată, culoarea danturii mele lasă de dorit. Albirea dinților într-o clinică stomatologică ma lăsat fără bani dar efectul dorit nu l-am primit. Am hotărât să încerc benzile Whitening Strips, pentru că am auzit doar comentarii pozitive despre acest produs. Acum îmi pare rău că nu le-am încercat mai devreme. Dinții au devenit albi ca zăpada într-un timp foarte scurt! Acum zâmbesc cu încredere mereu! 3 ARGUMENTE SEMNIFICATIVE PENTRU PROCURAREA BENZILOR WHITENING STRIPS DE LA NOI: 100% Calitate garantată; Livrare prin curier în toată țara; Achitarea se face în numerar la primirea coletului. UN ZÂMBET STRĂLUCIT ACUM E POSIBIL! ADVANCED WHITENING STRIPS.

Metodă unică recomandată de 99% dintre experții mondiali.

dental whitening strips